Om oss

Om Arvelle Therapeutics och Angelini Pharma

Arvelle Therapeutics bildades i syfte att ta fram innovativa läkemedels-behandlingar inom centrala nervsystemet, CNS. I början av 2021 förvärvades Arvelle Therapeutics av det italienska internationella läkemedelsföretaget Angelini Pharma, som ingår i Angelini-gruppen. Angelini Pharma har produkter inom psykiatri och smärta och förstärker i och med förvärvet sin position inom CNS. Övriga fokusområden inkluderar sällsynta sjukdomar och receptfria läkemedel.

Med mer än 50 års erfarenhet av forskning och utveckling har Angelini Pharma i dagsläget drygt 30 pågående kliniska studier som involverar fler än 2 000 patienter i ett dussintal länder. Företaget är etablerat i fler än 50 länder i världen och har omkring 3 000 medarbetare.

Arvelle Therapeutics ingår nu i Angelini-gruppen, med nordiskt kontor i Stockholm och globalt huvudkontor i Rom.

Karriär

Vill du också bidra till att människor med epilepsi kan få bättre vård? Se våra lediga jobb på LinkedIn. Varmt välkommen med din ansökan.

Lediga jobb på LinkedIn

"Att få jobba i ett företag som satsar inom CNS och särskilt på behandling för svårbehandlad epilepsi känns väldigt meningsfullt. "

– Sofia Lundgren, Medical Field Lead

P-SE-CE-2100013 Maj 2021

Du är på väg till en extern webbplats. Arvelle ansvarar inte för innehållet i informationen på andras hemsidor. Vill du fortsätta?

Vår hemsida använder cookies för att skräddarsy din upplevelse och för att förstå hur du och andra besökare använder vår hemsida. För mer information se Cookie Policy

Arbetar du inom press och media? Informationen på denna sida är avsedd för journalister, press och media. Klicka ja för att komma till pressrummet.